Bulkcontainer transport  

Voor het transport van uw onverpakt droge bulk bieden wij equipment om een bulkcontainer, welke inzetbaar is binnen de Benelux en West-Duitsland, te vervoeren, te laden en te lossen. De meest voorkomende producten daarbij zijn onder andere:  

  • Granulaten  
  • Granen  
  • Suiker 
  • Zout 
  • Meststoffen   

Het inzetten van bulkcontainers is onmisbaar voor het vervoeren van goederen, die niet via een normale container of pallets getransporteerd kunnen worden. De speciale stortgaten in de bulkcontainer maakt beladen van bovenaf mogelijk. Het (deels) ontladen gebeurt via een uitlaatopening.  

 Waar op letten bij bulktransport?  

Bij Boere Transport hebben we oog voor detail, waardoor we uw transport op maat kunnen verzorgen. Een veilig transport garanderen we door aandacht te besteden aan de hoeveelheid goederen, het volume en het gewicht van uw bulkgoederen. Ons personeel is speciaal opgeleid voor het bedienen van de kiep-chassis met rotary valve en het lossen van uw producten in de desbetreffende silo’s. 

Wagenpark voor bulktransport  

Met ons uitgebreide wagenpark en grote diversiteit aan trailers en chassis  is het transporteren van grote volumes voor ons geen enkel probleem. Met onze flexibele opstelling bieden wij u maatwerk. Dit maatwerk bieden we tegen marktconforme prijzen.  

Wilt u weten wat het inzetten van bulktransport in uw geval kost? Vraag uw op maat gemaakte en gratis offerte aan en geef de wensen voor uw bulktransport aan ons door.  

Werken bij Boere Transport?