Tankcontainer transport  

Het transport van chemische producten vraagt om goede kennis van zaken. Het vervoer moet altijd nauwkeurig, veilig en door een deskundige chauffeur plaatsvinden. Vindt er toch een ongeval met gevaarlijke producten plaats, dan hebben wij de getrainde chauffeurs die hier op een juiste manier op zullen anticiperen.   

Chemische producten veilig vervoeren  

Elk chemisch product heeft specifieke kenmerken en daarvoor is een speciale behandeling nodig. De deskundigheid die wij in de loop van de jaren hebben opgebouwd kunnen we gebruiken om de juiste oplossing te vinden voor uw transport uitdaging. Tijdens het transport van uw chemische producten zijn wij extra alert op risico’s en omstandigheden. Onze chauffeurs zijn op de hoogte van alle veiligheidsvoorzieningen. Ze weten in elke situatie hoe ze de veiligheid moeten garanderen. Kiezen voor Boere Transport, betekent dat u kunt rekenen op:  

  • Duurzaamheid  
  • Hygiëne  
  • Zekerheid  
  • Betrouwbaarheid  
  • Flexibiliteit  

We horen graag wat uw specifieke wensen en eisen zijn met betrekking tot chemische producten. Neem contact met ons op en geef ze aan ons door.  

Transport met tankcontainer  

Speciaal voor transport met een tankcontainer beschikken wij over een meerdere wagens met 20,30 en 40 ft chassis. Deze zijn volledig uitgerust met slangen en compressoren, wat een directe toevoer naar afvullijnen mogelijk maakt. Zo sluiten we naadloos aan op de benodigde productieprocessen.  

Kies voor Boere Transport en profiteer van ons specialisme en capaciteit op gebied tankcontainer transport. Vraag hier uw gratis offerte aan en wij gaan ons uiterste best doen om een nette prijs neer te leggen. 

Werken bij Boere Transport?